[gtranslate]

Kabelman de kabelspecialist op het gebied van kabelmanagement

Een veilige, nette, schone en stofloze (werk) plek is wat iedereen graag wilt waarbij je niet struikelt over bossen kabels en snoeren. Wij helpen je hierbij, of dit nu thuis, op kantoor is of om kabelmanagement gaat van een patchkast

Wij verlossen u van ongeorganiseerde bekabeling

Bij Kabelman werken wij projectmatig en stapsgewijs om een goed eindresultaat te leveren. Dit is een mond vol, maar de before en after zijn het waard.

Het eerste contact verloopt bij ons altijd erg soepel. Via info@kabelman.nl kan u ons een email sturen of bel 010-8200770 en beschrijf uw probleem of bekijk onze uitgebreide contactpagina.

Elke klus/project is anders en daarom doen wij altijd van te voren een onderzoek. Het onderzoek voeren wij uit aan de hand van het probleemschets die u heeft voorgelegd of op locatie. Aan de hand van de vaststelling van het onderzoek zullen we samen met u het plan van aanpak en het kostenoverzicht bespreken.

Aan de hand van de resultaten van het onderzoek zullen wij samen met u een geschikte afspraak inplannen. 

Over betalen doen wij niet moeilijk! U kan betalen via pin of met cash, achteraf betalen via factuur is ook mogelijk.

Patchkast inrichten

Vrijwel elke organisatie beschikt over een patchkast. Een nieuwe patchkast wordt meestal netjes en overzichtelijk ingericht waar internet, data en telefonie samenkomen. Deze kabels zijn de belangrijkste aderen van je bedrijf en moeten ook wel eens gepatched worden omdat de structuur vaak niet blijvend is. De patchkast verandert vaak snel in een wirwar van kabels doordat er minder consequent mee omgegaan wordt na verloop van tijd, vanwege een reorganisatie of personeelsverloop. Dit zorgt er dan voor dat je het overzicht kwijtraakt en storingen steeds lastiger opgelost of achterhaald kunnen worden. Om dit te voorkomen helpen wij je graag met het herinrichten van de patchkast..

Hoe gaan wij te werk?

Wij herstructureren alle kabels in de patchkast waarbij we gebruikmaken van nieuwe kabels met een kleurcode. Hierdoor wordt de patchkast weer overzichtelijk en weet je altijd exact welke netwerkkabel waar naar toe gaat. Zo heb je altijd het overzicht weer terug. 

Heeft u een ICT partij die uw netwerkapparatuur beheert? Ook dit is geen probleem. Wij komen graag met hun in contact om duidelijke afspraken te maken over onze klus en hun apparatuur.

 

Waarom kiezen voor kabelman?

Tevredenheidsgarantie

Bij Kabelman streven wij 100% perfectie in onze klussen en klant tevredenheid.

Afspraak inplannen zonder moeite

Bij Kabelman staan wij altijd voor u klaar ook in het weekend.

Goede support

Wij staan dagelijks voor u klaar en helpen u met alle vragen.

Nacht tarief

Kunt u overdag het verliezen van uw netwerk niet veroorloven? Tegen een speciaal maar scherp tarief staan de heren van Kabelman ook voor u klaar.

Scherp uur tarief

Ons uur tarief staat voor kwaliteit en daar zijn wij trots op.

Vraag uw gratis offerte vandaag nog aan!

 

Vul ons aanvraag formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een offerte. Besluit je met ons door te gaan? Dan hebben wij bovendien een no cure, no pay beleid! Dit houdt in dat u pas betaalt als wij de situatie kunnen verbeteren. Zo bieden wij u garantie.

 

Wij helpen u graag!

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare