[gtranslate]

Retourneren & ruilen

Toch niet het juiste product besteld? Of bent u niet tevreden over uw product? Dan kunt u het natuurlijk zonder probleem retourneren

Wanneer u via de webshop een bestelling heeft geplaatst heeft u als particulier recht om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden, ook wel bekend als herroepingsrecht.

U als particulier heeft 14 dagen de tijd nadat u de gehele bestelling heeft ontvangen om een beroep te doen op uw herroepingsrecht en de overeenkomst te ontbinden, ook wel de afkoelingsperiode genoemd. Daarna dient u binnen 14 dagen nadat u een beroep heeft gedaan op uw herroepingsrecht het geleverde product naar ons terug te sturen.
U kunt een beroep doen op het recht van herroeping door via de mail de retour stappen te doorlopen. Daarbij bent u niet verplicht een reden van retourneren op te geven.

Meld binnen 14 dagen na ontvangst uw retour aan middels onze email info@kabelman.nl. U kunt eenvoudig aangeven wat u wilt retourneren aan de hand van de pakbon en factuur.

Om geretourneerde artikelen te kunnen wederverkopen dienen deze mogelijk in originele verpakking geretourneerd te worden. Indien een product beschadigd is, kan Kabelman V.O.F er voor kiezen het product deels te vergoeden. Schrijf geen tekst op de verpakking. De retourzending dient voldoende gefrankeerd naar ons te worden toegestuurd.

U als particulier draagt het risico voor een retourzending. Wij adviseren daarom het pakket aangetekend te verzenden en het verzendbewijs te bewaren, zodat u een eventuele vermissing kunt claimen bij uw pakketvervoerder.

Uitgesloten van retournering zijn:

 • Artikelen die in opdracht van de koper zijn vervaardigd
 • Artikelen anders gekocht dan via Kabelman V.O.F
 • Kabelman V.O.F behoudt het recht om geretourneerde producten, slechts gedeeltelijk van het factuur bedrag te crediteren wanneer het product reeds gebruikt of beschadigd is

Retourzending, wie betaalt wat.
Je betaalt (soms) verzendkosten voor het verwerken en bezorgen van jouw bestellingen, van ons magazijn naar je eigen adres, deze kosten zullen wij bij retournering vergoeden.

De retour verzendkosten (van jou naar ons)  zijn voor eigen rekening. Het verwerken van retouren kan maximaal 2 weken duren.

Geschatte kosten retourneren:

Nederland

Brievenbuspakket: € 3,27, excl. btw (€ 3,96 incl. btw) (voor de meeste patchkabels tot 5 meter en een deel van de connectoren)

Pakketpost: €6,95, excl. btw (€8,41 incl. btw) 
Palletzending, 1e pallet: €44,- excl. btw (€53,24 incl. btw)
Palletzending, elke volgende pallet (tot max. 5 pallets): €39,- excl. btw (€47,19 incl. btw).

 • Wij berekenen per afleveradres verzendkosten voor de eerste 5 pallets. Vanaf de 6de pallet betaal je enkel de verzendkosten voor de eerste 5 pallets.
   

België & Duitsland 
Pakketpost: €9,95, excl. btw (€12,04 incl. btw) 
Palletzending, 1e pallet: €65,- excl. btw (€78,65 incl. btw) 
Palletzending, elke volgende pallet (tot max. 5 pallets): €60,- excl. btw (€72,60 incl. btw) 

 • Wij berekenen per afleveradres verzendkosten voor de eerste 5 pallets. Vanaf de 6de pallet betaal je enkel de verzendkosten voor de eerste 5 pallets.

Overige

 • Verzendtarieven andere landen op aanvraag
 • Serverkasten worden altijd op een pallet verzonden
 • Wandkasten afhankelijk van het formaat per pakketpost of per palletvervoer

 

 


Let op: Bovenstaande prijzen zijn een schatting van de retourkosten voor pakket- en palletzendingen. Kabelman is niet verantwoordelijk voor afwijkende tarieven van uw retourzending.

De Wet kopen op Afstand is niet van toepassing op bedrijven. Bedrijven hebben wettelijk geen recht van herroeping. Indien bedrijven aangeschafte artikelen retour willen zenden dan zijn er meestal wel mogelijkheden om u tegemoet te komen. Neemt u daarvoor eerst telefonisch contact met ons op via telefoon 010 8200770 of via email sales@kabelman.nl

1: Meld uw retour aan middels onze email info@kabelman.nl

2: Vul alle gegevens in en geef aan welke artikelen u wilt retourneren.

3: Na goedkeuring ontvangt u van ons een retourformulier die u bij uw retourzending kunt voegen. Bevestig de verzending en verstuur vervolgens de artikelen naar onderstaand adres:

T.N.V. Kabelman
Kelloggplaats 284
3068 JG Rotterdam
Nederland

4: Bij binnenkomst zullen wij de artikelen inspecteren

5: Credit nota wordt gemaild.

6: Uitbetaling volgt binnen 14 dagen.

Wordt de bestelling geleverd en is de verpakking beschadigd? Neem foto’s van de schade en teken de bestelling met als opmerking onder voorbehoud van schade op de bon van de transporteur.

Blijkt het product ook daadwerkelijk beschadigd te zijn, neem dan contact met ons op via de email (info@kabelman.nl) en stuur de foto’s als bijlage naar ons toe. Wij komen dan zo spoedig mogelijk met een oplossing. Dit kan zijn in de vorm van een compensatie of we zorgen ervoor dat u het product alsnog in goede staat ontvangt.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare