[gtranslate]

Kabelman de ICT specialist voor uw patchkast en serverkast installaties

Kabelman is een snel groeiend bedrijf met een enorme dosis kennis en doorzettingsvermogen. We doen waar we goed in zijn. Passende oplossingen zoeken, server- patchkasten installeren, ordenen en repareren door vakspecialisten.

Wij maken van uw problem ons project

Bij Kabelman werken wij projectmatig aan uw bestaande problemen via deze manier kunnen wij stapsgewijs met u het plan van aanpak communiceren. 

Het eerste contact verloopt bij ons altijd erg soepel. Via info@kabelman.nl kan u ons een email sturen of bel 010-8200770 en beschrijf uw probleem of bekijk onze uitgebreide contactpagina.

Elke klus/project is anders en daarom doen wij altijd van te voren een onderzoek. Het onderzoek voeren wij uit aan de hand van het probleemschets die u heeft voorgelegd of op locatie. Aan de hand van de vaststelling van het onderzoek zullen we samen met u het plan van aanpak en het kostenoverzicht bespreken.

Aan de hand van de resultaten van het onderzoek zullen wij samen met u een geschikte afspraak inplannen. 

Over betalen doen wij niet moeilijk! U kan betalen via pin of met cash, achteraf betalen via factuur is ook mogelijk.

Serverkasten

Waarom zijn patchkasten belangrijk?

In patchkasten vindt de opslag van ICT, telecom en beveiligingsapparatuur plaats. Patchkasten beschermen de dure ICT en communicatie componenten tegen stof en eventuele schade aan de kabels . Vaak wordt in gebouwen met een groot aantal netwerken een afgesloten ruimte toegewezen om de patchkasten te plaatsen. De patchkasten dienen gekoeld te worden en preventief beschermd te worden tegen brand door een blussysteem. Een patchkast vormt het kloppend hart van uw organisatie. Bescherming is van essentieel belang omdat hier vaak alle bedrijfsgegevens worden opgeslagen op een back-upmodule. 

Het is voor een bedrijf dus erg belangrijk om goede en geschikte patchkasten aan te schaffen. Zoals hierboven beschreven is beschermen patchkasten de patchkabels tegen vuil en stof maar daarnaast dienen deze units als een overzichtelijke weergave van uw netwerk. Mochten er zich problemen opdoen binnen uw netwerk dan kan gemakkelijk en overzichtelijk binnen de patchkasten gekeken worden wat er aan de hand is. Dit in tegenstelling tot bedrijven waar zich geen patchkasten bevinden en allerlei ethernetsnoeren zich door elkaar lopen.

Waarom kiezen voor kabelman?

Tevredenheidsgarantie

Bij Kabelman streven wij 100% perfectie in onze klussen en klant tevredenheid.

Afspraak inplannen zonder moeite

Bij Kabelman staan wij altijd voor u klaar ook in het weekend.

Goede support

Wij staan dagelijks voor u klaar en helpen u met alle vragen.

Nacht tarief

Kunt u overdag het verliezen van uw netwerk niet veroorloven? Tegen een speciaal maar scherp tarief staan de heren van Kabelman ook voor u klaar.

Scherp uur tarief

Ons uur tarief staat voor kwaliteit en daar zijn wij trots op.

Vraag uw gratis offerte vandaag nog aan!

 

Vul ons aanvraag formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op voor een offerte. Besluit je met ons door te gaan? Dan hebben wij bovendien een no cure, no pay beleid! Dit houdt in dat u pas betaalt als wij de situatie kunnen verbeteren. Zo bieden wij u garantie.

 

Wij helpen u graag!

Vul hier uw gegevens in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare